Wat wij voor u en uw auto doen

Wij verzorgen een kleine onderhoudsbeurt

Wat houdt een kleine onderhoudsbeurt in? Bij een kleine onderhoudsbeurt word de olie ververst en de koel- & ruitensproeiervloeistoffen bijgevuld. Bandenspanning en profiel worden gecontroleerd. De V-snaren/multiriemen worden gecontroleerd.

Wij verzorgen een grote onderhoudsbeurt

Wat houdt een grote onderhoudsbeurt in? De grote onderhoudsbeurt is per merk verschillend. Hoofdzakelijk worden de volgende werkzaamheden verricht: de olie wordt ververst, oliefilter, luchtfilter, brandstoffilters en interieurfilter worden vervangen en de koel- & ruitensproeiervloeistoffen worden bijgevuld. De remmen worden gecontroleerd op de remmentestbank en tevens gedemonteerd en gereinigd. De V-snaren/multiriemen worden gecontroleerd. Banden en de profieldiepte worden gecontroleerd. De verlichting, ruitenwissers, uitlaat, en koppeling worden getest en bougies worden zonodig vervangen.

Verder doen wij ook:

APK keuringen

Hiervoor zijn wij een door de Rijksdienst voor het Wegverkeer erkend keuringsstation.

Airco service

Wij beschikken over aircodiagnose apparatuur en kunnen de airco van uw auto volledig onderhouden en het systeem ook bijvullen.

Banden service

Voor het verwisselen van uw zomer- en winterbanden kunt u bij ons terecht. Tevens kunnen wij u voordelig nieuwe merkbanden aanbieden en deze er direct voor u onder monteren.

Fout- & Storingdiagnose

Wij beschikken over de juiste apparatuur om storingen en fouten computergestuurd uit te lezen en op te lossen. Wij zijn hiervoor niet aan enig merk gebonden.

Inbouw systemen

Altijd al handsfree willen bellen of een geïntergreerd radio/navigatiesysteem in uw auto willen hebben? Of wilt u parkeerhulp doormiddel van ingebouwde parkeersensoren? Wij bieden u passende oplossingen en zijn tevens ervaren in de montage hiervan.

Afleveringskosten

De afleveringskosten bedragen bij ons € 245,- euro

Dit houdt in:

  1. Afleveringsbeurt
  2. Reconditionering van de auto
  3. Algemene Periodieke Keuring (APK)
  4. 6 maanden BOVAG garantie
  5. Gratis mattenset
  6. Volle tank brandstof
  7. Tenaamstelling kenteken
  8. Afhandeling verzekering
  9. Vanaf € 4.500,-