Over ons

Historie

Al meer dan 75 jaar zijn wij als autobedrijf actief in onderhoud en verkoop van auto’s. Daardoor hebben wij een ruime ervaring op het gebied van in- en verkoop van gebruikte personenauto’s opgebouwd.

500_dsc00219.jpg

Nieuw en gebruikt

Ook zijn wij actief in de verkoop van nieuwe auto’s van diversen merken en modellen. Daarbij dragen wij ook zorg voor de financieringsmogelijkheden waar u vrijblijvend naar kunt informeren.

Permanent hebben wij een wisselend aanbod van kwaliteitsoccasions. Vanwege onze jarenlange relaties, onze gegarandeerd goede service en scherpe prijzen hebben wij een vertrouwde klantenkring in de nabije omgeving en ook daarbuiten. Staat de auto die u zoekt er niet tussen? Vraag het ons en wij zoeken de auto voor u op met zorg voor kwaliteit en garantie. 

Als onafhankelijk autobedrijf garanderen wij scherpe prijzen en goede kwaliteit. En omdat wij niet gebonden zijn aan merken en modellen kunnen wij u een objectief en eerlijk advies geven in de keus van merk en model, nieuw of gebruikt.

Zakelijke markt

Ook voor aankoop van bedrijfswagens kunt u bij ons terecht en zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een scherp lease tarief, belettering e.d.

500_dsc00229.jpg
Onderhoud, reparatie & APK

In onze garage bezitten wij de faciliteiten om met een team monteurs iedere werkdag het onderhoud van auto’s te verzorgen. Zowel voor een grote beurt, kleine beurt als ook voor incidenteel onderhoud kunt u bij ons terecht. Bij vragen en/of problemen betreffende uw auto kunt u dagelijks bij ons terecht en bieden wij passende oplossingen voor vervangend vervoer aan. Ook voor een autoschade kunt u bij ons terecht. Wij hebben hierin ervaring en verzorgen tevens vervangend vervoer.

Tegen aantrekkelijke tarieven nemen wij graag uw auto in onderhoud voor reparatie, periodieke beurten en APK keuring.

Garantie

Om deze kwaliteit te waarborgen kunnen wij u met trots melden dat onze bedrijfsvoering al meer dan 75 jaar voldoet aan de BOVAG gedragscode en bieden wij auto’s boven de € 4.500,= aan met 6 tot 12 maanden BOVAG garantie. Tevens is ons bedrijf RDW erkend.

U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Wilt u graag een vrijblijvend advies? Ook dat is mogelijk. Wij zien u graag in onze showroom. U vindt ons gemakkelijk in de Poel II, op korte afstand van het centrum van Goes.